Youth Business Camp Adria Zagreb i ove godine osigurao stipendije za polaznike

Foto: Press

U Zagrebu će se i ove godine, i to od 3. do 14. srpnja, održati Youth Business Camp Adria Zagreb, u prostorijama RIT Croatia.

Kamp je i ove godine osigurao stipendije za polaznike, a nakon stipendijskih procedura stipendije su dodijeljene učenicima iz Ukrajine, čak njih 5, jednom učeniku internacionalne škole u Zagrebu, American Academy, učenicima Druge ekonomske škole te Hotelijersko-turističke škole u Zagrebu, objavili su organizatori.

Ovogodišnji kamp kao i prethodnih godina zbog kvalitete izvedbe programa, imat će najviše do 16 polaznika, polaznike očekuju rad s mentorima, Dorom Planinc, Vitomirom Pavičićem te Antonijom Kurtović, polaznicima prve i druge generacije kampa koji ih pripremaju za zajednički nastup i timski rad na projektnom zadatku.

Ove godine, polaznike očekuju predavanja iz područja ekonomije, marketinga, prodaje, financija, odnosa s javnošću, društvene odgovornosti, pokretanja i financiranja Startup projekata, blockchain tehnologije i digitalnih valuta.

U sklopu kampa, polaznici će posjetiti Muzej suvremene umjetnosti te Zagrebački inovacijski centar-ZICER. Svi polaznici kampa dobit će certifikat, World Innovation and Change Management Institute, a kamp podržava i Global Entrepreneurship Network iz Washingtona.